14 de febrer del 2011

BENVINGUTS!!!!

BENVOLGUTS SENYORS, SENYORES, FILOCATS I DEMÁS CURIOSOS...

És tot un honor presentar en societat el que, de segur i sense cap mena de dubte, serà el millor blog de la història d’Internet.
Abans que res, ens agradaria contar qui som i què és el que farem (o almenys explicar  el que volem i intentarem ser i fer...). Som alumnes de primer de grau en Filologia Catalana de la meravellosa i novedosa UV. Som joves, inconformistes i tenim grans coses que contarem des d’aquest raconet que AVUI ESTERENEM
Un grup divers i diferent de gent autèntica que intentarà parlar de tot, i quan diguem “tot”, és TOT! Per aquest motiu, vos anomenarem les diferents seccions de les que disposa aquest blog:

-Jo pense, Jo parle: Com a estudiants que som, tenim el dret de exposar ací els nostres pensaments sobre la societat, l'actualitat i per a suportar els descontrols mentals als que ens tenen exposats dia rere dia. I per aquest motiu, tenim aquesta secció. Per a queixar-nos, per a donar els nostres punts de vista i per a que la nostra opinió siga valorada com cal (almenys ací us farem cas).

-M-E-L: O també anomenat "Menja, Escolta, Llig". Aquest espai està dedicat a les nostres aficions (aquell temps que els apunts i els treballs ens deixen lliures per gaudir), un espai al que parlarem dels nostres interessos sobre el cinema, la lectura, la cuina o la televisió. Si voleu recomanar una pel·lícula, un llibre, un programa o delectar-nos amb un bon plat, aquest és el lloc!

-Som Sexuals: Projecte eròtic-festiu de consultori sobre amor i sexe, amb el punt de vista masculí i el femení, incorporant  també la seua vessant nocturna de pensaments i confesions per al públic amb insomni... Vols ser un Sex-Machine? Ací tens la sol·lució! 

-Friki-teca: Què seria del món sense els frikis? Espai dedicat per a tots aquests personatges que ens alegren la vida (o ens fan tindre vergonya d'aquesta) que de segur ens faran passar una bona estona, sempre des de la amb humor i tonteria.

-Suant la samarreta: Tenim sexe, tenim cultura, tenim frikisme, i el que no pot faltar és l'esport! Per als addictes, per als que el practiquen i per a tots els que pretenen completar l'Operació Bikini amb èxit. Una secció amb la qual rendir-li culte al cos i oblidar-nos un poc de la ment.

-Facsions: El blog tanca el seu cercle amb aquesta secció dedicada a la moda. Les nostres estilistes s'encarregaran d'informar-nos de l'últim crit a les passarel·les així com les últimes tendències en roba per a que tots estigam al tanto de lo que és de moda o no. (Per a que diguen que els filocats som uns kinkis)

Com veieu serà una síntesis difícil d’aconseguir entre SERIETAT i GRÀCIA. CULTURA i FRIKISME. Tot allò que se'ns passe pel cap. Escriurem sense tenir els caràcters (amb espais)  comptats, sense cap tipus de censura, ni faltes d'ortografia i amb més imaginació que ningú!
Per a participar en aquest, tan sols ens teniu que enviar les vostres suggerències al nostre correu: tuveusbousverds@hotmail.es

Així que ens deixem de tan llarga introducció: INAUGUREM OFICIALMENT I POSEM EN MARXA I MOVIMENT el nostre blogg.
Esperem que us agrade i que el disfruteu tant o més que nosaltres.
Gràcies pel vostre temps, i passeu-vos per ací quan tingueu un ratet, guapets!

Signat: J.B. i C. C.

10 comentaris:

  1. Diuen que el blogg ens ha quedat guai guai, no?
    A mi m'encantaa! ara sols ens falta publicar i comentar, las entrevistas y ruedas de prensas ja vindran quan ens fem famosos escriptors tots!
    Les seccions prometen moltísssim, ja veureu, ja veurem!

    ResponElimina
  2. Diuen que el blogg ens ha quedat guai guai, no?
    A mi m'encantaa! ara sols ens falta publicar i comentar, las entrevistas y ruedas de prensas ja vindran quan ens fem famosos escriptors tots!
    Les seccions prometen moltísssim, ja veureu, ja veurem!
    C.C.

    ResponElimina
  3. Barbaritats!!! m'agrada moltíssim!!! enhorabona als creadors, ara poc a poc anirem afegint la nostra pedreta!

    Vila*

    ResponElimina
  4. Alumne/company de quart15 de febrer del 2011, a les 14:18

    Pense que aquest bloC, podria ser perfectament de qualsevol altra titulació... (com a mínim la pàg. podria estar en català)
    Què te de Filologia Catalana?

    ResponElimina
  5. És un blog de alumnes de primer curs de Filologia Catalana; i com hi ha escrit al principi, és un blog per a parlar de tot allò que vulgam.

    Entenc perfectament que és complicat explicar-ho amb tan sols una entrada al blog, però pense que no per ser d'una carrera ens tingam que limitar sols a parlar d'assumptes relacionats amb aquesta. És un blog de classe per a coses de classe, per a riure'ns, per informar-nos i per tindre un poc de llibertat.

    Respecte a la pàgina, no escribim encara completament perfecte, però tranquil, som estudiants de 1r, d'ací 3 anys segur que estarem al teu nivell ;)

    ResponElimina
  6. Enhorabona pel bloC! M'ha agradat molt la iniciativa i és una boníssima eina per expressar-nos sobre qualsevol tema.

    De tota manera comprenc i compartisc el que ha dit el xic del comentari de dalt. Si aquest és un bloC que representa d'alguna manera als estudiants de Filologia Catalana hi ha certes qüestions que s'han de tindre en compte.

    Pense que tots els que estudiem açò, o almenys hauria de ser així, estimem la llengua i ens fa mal que ens la maltracten. No la maltractem nosaltres, que som qui l'hem de defensar.

    ResponElimina
  7. m'encanta el bloc! a part, només té un parell de dies (respecte al xic que ha dit això) ningú no neix aprés!

    sara

    ResponElimina
  8. el bloc és meravellós. Aquest xic diu que s'ha de centrar als assuptes i qüestions que tractem a la carrera.
    Pense que estem estudiant la llengua catalana perquè ens la estimem, però cal tenir clar que l'hem de normalitzar i de quina millor manera que parlar sobre els temes que vulgam en català???

    Potser el xic aquest sols voldria que canviarem l'idioma de la plantilla del bloc i això en un clic es pot solucionar.

    ResponElimina
  9. OLE TU!
    senyors lectors, és només la primera de moltísssimes entrades que ens aguarden..
    no esteu nerviosos?? Escriurem sobre tot, tot allò que ens interesse i amb total llibertat.
    Però el que no volem és ser monotemàtics, perquè aleshores on ens queda l'originalitat, vitalitat i energia que insipiren els bous verds, les línies taronges, i NOSALTRES??
    Enhorabona i endavant, jo crec que funcionarà de meravellaaaaa! :D

    C.C.

    ResponElimina
  10. No puedes ponerlo todo en valenciano y que las opciones, días, meses y todo este en castellano.

    ResponElimina