26 de febrer del 2011

Carta al Molt Honorable


Corbera, País València 20 de febrer de 2011

Assumpte: fer arribar el meu descontent per l'aturament d'emissions de la Televisió de Catalunya a tot el territori del País Valencià.

En Francisco Camps i Ortiz
Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana

Un valencià, ciutadà i resident al País Valencià vol fer-li 

arribar el seu descontent per l'aturament d'emissions de la Televisió de Catalunya a tot elterritori valencià. Vull fer-li saber que som molts els valencians i valencianes que ens agradava veure aquesta televisió, doncs posseeix una vertadera font de cultura, pluralitat informativa i d'entreteniment que li convide què alguna vegada puga comprovar per percebre-ho, si no ho ha percebut ja.

Com haurà pogut comprovar vosté mateix o potser els seus assessors li hauran informat, la Televisió de Catalunya s'emitix al País Valencià des de fa gairebé trenta anys. Aquesta dada pot facilitar-li pensar de manera lògica que moltes famílies valencianes han pogut arrelar junt a les emissions d'aquesta televisió. No obstant això, el govern que vosté presideix ha volgut interposar una sèrie de multes quantioses a l'associació cultural que se'n feia càrrec dels repetidors que facilitaven l'emissió d'aquest ens a tot el País Valencià.

Potser (o sense la dubtabilitat) el govern que vosté presideix s'ha volgut beneficiar de la realitat jurídica. Doncs els repetidors eren al·legals però que no il·legals. Sense voler descarregar-li el cent per cent de la culpabilitat i des dels inicis de la democràcia tant governs socialistes com populars han volgut deixar en dubte els repetidors per tal d'establir acords puntuals a la vora de les eleccions. És a dir, els repetidors no s'han volgut mai legalitzar perquè jugaven un paper de moneda de canvi o d'as de piques en cas d'anar-hi malament els sondejos de vots.

Totes aquestes dades potser vosté les compartisca o no (segur que aquesta darrera) però sempre o podrà comprovar, si no ho ha comprovat ja per tal de fer aquesta maniobra política. Potser tot el que li estic dient li és igual o millor encara; inútil. Això si li han dedicat primer temps els seus secretaris per fer-li arribar la carta i després vosté mateix per obrir-la i llegir-la.
No espere que em conteste a aquesta carta tant important per mi però absurda per vosté, també sé que tot seguira igual i que de segur ha aconseguit el que volia. Sols volia donar-li l'enhorabona per aquesta maniobra política interessant per als seus, però absurda i poc original per al poble valencià. 
Sant Jaume tampoc tornarà a escoltar-lo, ell també sap que les seues paraules són de postal.

Amb cordialitat però amb menys respecte, Víctor Pastor Banyuls.

2 comentaris:

  1. Víctor:
    OLÉ TÚ!m'ha agradat molt, sobretot l'últim paràgraf, sense cap dubte, amb firmesa i defenent la llibertat d'expressió en contra de la censura.
    mhh sols un dubte... l'has enviada de veritat? Potser per a ell és inútil i dubte que arribe, però tota pedra fa paret.
    Amb cordialitat però amb menys respecte! XD Molt bo.
    Continua escrivint, volem més entrades teues - i també de la resta.
    Gràcies gràciees!
    C.C.

    ResponElimina
  2. gràcies a tu cris i també a qualsevol company/a que m'haja dedicat uns segonets : )
    No la vaig enviar al final, m'agradaria donar-li-la en mà (estaria molt bé)xdxdxd

    P.D: perdoneu per algunes faltes que he observat, a l'altra ho miraré amb més deteniment

    un salut.

    ResponElimina